Πανελευσινιακός και Εθνική Ενόπλων στην υπηρεσία της Κοινωνίας

Written by  Σεπ 23, 2016

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού εμφανίστηκε και πάλι, αυτή τη φορά στην Ελευσίνα, όπου πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με την Εθνική Ενόπλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η οργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, αλλά και το θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες ήταν πλούσιο και ικανοποίησε όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς, εκπρόσωποι των χορηγών και στελέχη της ομάδας και του Δήμου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, άπαντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και δεσμεύτηκαν πως οι κοινωνικές δράσεις της ομάδας θα συνεχιστούν.

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού.

Ο σκοπός επετεύχθη και με το παραπάνω! Η φιλική αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με την Εθνική Ενόπλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ένωσε τις κοινωνικές δυνάμεις τις περιοχής και γέμισε τα ράφια με αλληλεγγύη.

Ήταν όλοι εκεί!

Με τρόφιμα, είδη υγιεινής αλλά προπάντων με αγάπη. Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρωτοβουλία του Πανελευσινιακού και τα είδη που μαζεύτηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η κοινωνική δράση συνδυάστηκε άψογα με την αθλητική διασκέδαση αφού η ομάδα του Πανελευσινιακού και η Εθνική Ενόπλων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα αγώνα, ο οποίος έδωσε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς και η Αντιδήμαρχος κα Δέσποινα Οικονόμου, εκ μέρους του Δήμου Ελευσίνας, οι οποίοι και παρέλαβαν τα προσφερόμενα είδη. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο παίκτης της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού κ. Λευτέρης Μποχωρίδης και οι εκπρόσωποι του Ομίλου ΕΛΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η κα Ράνια Σουλάκη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ. Γιώργος Καλαφατάκης.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που συμμετείχαν σε αυτή την κοινωνική - αθλητική εκδήλωση. Επίσης ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Ανδριόπουλο, Διοικητή του ΑΣΑΕΔ, για τη συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων, όπως και τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο οποίος συμμετείχε ενεργά προσφέροντας μάλιστα μεγάλο όγκο ειδών. Θερμές ευχαριστίες και στους παλαίμαχους διεθνείς διαιτητές του αγώνα, κ.κ. Θοδωρή Βιδάλη, Κωνσταντίνο Τευτίκη και Γιώργος Ορφανό, όπως επίσης και τον κ.Ανδρέα Τσακαμίλη, ο οποίος παρόλο που δεν συμμετείχε τελικά επειδή έπρεπε να είναι παρών σε έκτακτο σεμινάριο διαιτησίας είχε συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η κοινωνική δράση του Πανελευσινιακού δεν σταματά. Πάντα κοντά στο συνάνθρωπο, στην κοινωνία, στην πόλη!

 

Πηγή και Φωτό: panelefsiniakosbc.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.