Στον Οργανισμό «ΑΠΕΙΡΟΝ» τα έσοδα του διεθνούς τουρνουά «Βασίλης Σακόπουλος»

Written by  Σεπ 08, 2016

Οι μέρες για το Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Γυναικών «Βασίλης Σακόπουλος» πλησιάζουν και ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ ανακοίνωσε πως τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθούν για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΑΠΕΙΡΟΝ».

Η ανακοίνωση του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ

Ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ στηρίζοντας τους στόχους και τις κοινοφελείς δράσεις του «ΑΠΕΙΡΟΝ» για μία καλύτερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία χωρίς διακρίσεις, και ιδιαίτερα τις δράσεις για τη στήριξη παιδιών που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την απόρριψη, προσφέρει στη μνήμη του εκλιπόντος ηγέτη του Συλλόγου μας, τα έσοδα από τους αγώνες του τουρνουά με το συμβολικό εισιτήριο των 5€, στις δράσεις του «ΑΠΕΙΡΟΝ».

Το ΆΠΕΙΡΟΝ  είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός  όπου στόχο του έχει, την  στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους  σε ζητήματα όπου αφορούν την εκπαίδευση, την ποιότητα αυτής, με γνώμονα την διαπίστωση ότι η εκπαίδευση αποτελεί βασικό θεμέλιο για την δημοκρατική ανάπτυξη της κοινωνίας.  

Υπερασπίζεται τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του κάθε παιδιού, μέσω της δημιουργικής απασχόλησης  και μεθοδευμένων παρεμβάσεων ώστε να βρεθούν κοντά στα παιδιά όπου βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την απομόνωση. Με πλείστες δράσεις  σε σχολεία Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με συμμετοχές σε κοινωνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις  συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους και την φετινή χρονιά.

 

Πηγή και Φωτό: sportingbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.