Πρόσκληση σε Tryouts από την Ολυμπιάδα Παπάγου

Written by  Ιουν 08, 2016

Ο ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε αθλητές μπάσκετ με έτος γέννησης 2001 και 2002 για την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος Παιδικό Α΄ ΕΣΚΑ και με έτος γέννησης 2000 για το Εφηβικό Β΄ ΕΣΚΑ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος θα προσπαθήσει με τις δοκιμαστικές προπονήσεις-Tryouts να βρει παίκτες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ρόστερ αυτών των τμημάτων για την αθλητική περίοδο 2016-17.

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία δίνεται η δυνατότητα και στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά την μπασκετική οικογένεια της Ολυμπιάδας Παπάγου, τους συντελεστές, τις συνθήκες δουλειάς, τους προπονητές, αλλά και να έχουν μια δια ζώσης εμπειρία για να διαπιστώσουν τη φιλοσοφία του συλλόγου», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή, δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός, ενώ δεν υπάρχει και κάποιο κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους αθλητές.

Τα Tryouts θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουνίου στις 19:00 στο Κλειστό Γήπεδο Παπάγου (Νευροκοπίου 2-4).

Πληροφορίες:
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6977 203 652 - Coach Χρήστος Σγουρίτσας
6977 077 900 - Team Manager Κώστας Κώτσης
www.olympias-papagou.gr

Πηγή και φωτό: olympias-papagou.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.