«3x3 Urban Legends»: Οι μικροί άνοιξαν την αυλαία στους Αμπελόκηπους (pics)

Written by  Μάι 14, 2016

Διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση συνοδευόμενο με πολύ πάθος από τους νεαρούς παίκτες που βρέθηκαν στα ανοικτά γήπεδα των Αμπελοκήπων συνέθεσαν το σκηνικό το πρωί του Σαββάτου στην έναρξη του δεύτερου φετινού σταθμού του 3x3 Urban Legends. 



Με τις κερκίδες γεμάτες από γονείς. συναθλητές, φίλους και προπονητές οι μικροί αθλητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους  στο «3x3 Urban Legends», το μοναδικό τουρνουά στην Ελλάδα (και ενός από τα συνολικά 12 στην Ευρώπη) που συνδέεται με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3 (World Tour) στην Πράγα και τελεί υπό την αιγίδα της FIBA.

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στα γήπεδα των Αμπελοκήπων  και κατέγραψε εικόνες από τους αγώνες των νεαρών αθλητών. Είχε την ευκαιρία, μάλιστα, να συνομιλήσει με τέσσερις νεαρούς αθλητές, της ομάδας των Μελισσιών. 

Ο Κωνσταντίνος, ο Παντελής, ο Άγγελος και ο Γιώργος δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνουν μέρος στο τουρνουά καθώς έρχονται ανελλιπώς στα τελευταία τουρνουά του 3x3 Urban Legends  κάτι που, όπως αναφέρουν, το διασκεδάζουν πολύ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα καθώς στον αθλητισμό η συμμετοχή είναι η πρώτη νίκη ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. 

DSC 4631

«Μας αρέσει πολύ το μπάσκετ και είναι πολύ οργανωμένα, έχει πολλά παιδιά, μπορείς να διασκεδάσεις και να ευχαριστηθείς το Σαββατοκύριακο σου» δηλώνουν όλοι μαζί με μια φωνή για να συμπληρώσουν ότι όντας φίλοι από παλιά και πλέον και συμπαίκτες στην ομάδα των Μελλισίων 

Γιατί επέλεξαν το μπάσκετ; «Γιατί έχει μπάλα, μας αρέσει η ένταση, η γρηγοράδα και ο ανταγωνισμός που υπάρχει» Όπως όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα ξεχωρίζουν τους δικούς τους παίκτες με τους Κάρυ, Ντουράν και Μπράιαντ να ξεχωρίζουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ενώ από τους Έλληνες παίκτες δεν θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν άλλον, όπως είπαν, από τον Δημήτρη Διαμαντίδη που είναι ο αγαπημένος και των τεσσάρων ενώ φέτος που είναι η τελευταία του χρονιά θα ήθελαν να του πουν ένα ευχαριστώ. Μάλιστα ο Γιώργος θα ήθελε να τον πάρει και σπίτι του ώστε να του κάνει μαθήματα μπάσκετ. 


DSC 4404

«Ο αγαπημένος μας είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και θέλουμε να του πούμε ένα ευχαριστώ». «Εγώ θα ήθελα να τον πάρω σπίτι μου για να μου μάθει μπάσκετ και όλα αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο».   

Το θέαμα συνεχίζεται με τις κατηγορίες των ενηλίκων, ενώ στη δεύτερη μέρα του τουρνουά, μέρος θα πάρουν και οι κατηγορίες των κοριτσιών. Το agapotobasket.gr θα είναι και πάλι εκεί!

DSC 5157

DSC 5103

DSC 5115

DSC 5010

DSC 4853

DSC 4396

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.