Φιλοθέη Μαγούλας: «Αφήστε τον κόσμο στα παιδιά!»

Written by  Απρ 06, 2016

Το 1ο «Press-ing στο γυναικείο μπάσκετ», έχει ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με πολλές στιγμές να έχουν καταγραφεί στη μνήμη όλων όσων βρέθηκαν το απόγευμα εκείνης της Δευτέρας στο κλειστό της Αρτάκης. Ήταν μια διπλή γιορτή, τόσο του αθλητισμού όσο και της κοινωνικής προσφοράς στην οποία έδωσε το δικό της χρώμα, αυτό της αισιοδοξίας και της μαχητικότητας, η Φιλοθέη Μαγούλας.



Ήταν από αυτά τα γεγονότα που λέμε “a night to remember” αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Τον έκανε λίγο καλύτερο καθώς αποτέλεσε μια βραδιά που όλοι χαρίσαμε χαμόγελα και αισιοδοξία ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί σκοράραμε στην ανθρωπιά και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η Φιλοθέη Μαγούλας έδωσε δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, ενισχύοντας με παλμό τις προσπάθειες των δημοσιογράφων και των παικτριών να στείλουν μηνύματα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Μέσα από τα μάτια και κυρίως την καρδιά των ανθρώπων που την απαρτίζουν παρουσιάζουμε το δικό τους μήνυμα για αυτή την προσπάθεια και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για κοινές προσπάθειες με στόχο την εξάλειψη της φτώχειας και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας. Με χαμόγελο, αγάπη και αισιοδοξία.

Μήνυμα από τη "ΦΙΛΟΘΕΗ":

Πρόσκληση υψηλής αξίας για να βοηθήσουμε τη "ΣΧΕΔΙΑ".. Μια αγκαλιά, κάθε σας βλέμμα, κάθε σας χαμόγελο, κάθε σας λέξη. Και στον μικρό φακό της μηχανής της Γιάννας, χώρεσε ένα μπασκετικό σύμπαν, με τη λάμψη των δημοσιογράφων, τη Μαρίνα και τον Μελέτη με τα αστεράκια της Φιλοθέης, τα μεγάλα αστέρια των υψηλών κατηγοριών του μπάσκετ γυναικών και παλαίμαχων και ανάμεσα τους δυο αστεράκια της Φιλοθέης, την Εύα και τη Σταυρούλα να τρεμοσβήνουν από άγχος στην αρχή και συγκίνηση από την αγάπη που ένιωσαν! Βρήκαμε συνοδοιπόρους για μια ΟΜΑΔΑ να....πασάρει πάθος-δύναμη-χαρά να....σκρινάρει με αγκαλιές για όλους να....καρφώνει σε καλάθια γεμάτα τρόφιμα και φάρμακα και με....τρίποντα αξιών-ελπίδας-αγάπης-ονείρων και έπαθλο μια "ΣΧΕΔΙΑ" ζωής για όλους. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΣΕΒΑΣΤΗ-ΘΩΜΑ (σ.σ. Σεβαστή Βρακατσέλη-Θωμά Βασιλάκη) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Η ΦΙΛΟΘΕΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

 

12909539 1033128903426545 6799598762009267721 o

12795084 1033140223425413 7764002097966730389 o

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.