Press-ing στο Γυναικείο μπάσκετ για τη «σχεδία» - Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Written by  Μαρ 17, 2016

Το ραντεβού έχει οριστεί από καιρό. Την Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), οι αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ και οι αθλητικοί συντάκτες ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου. Παίζουμε μπάσκετ για την «Σχεδία».

Ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των αθλητριών του γυναικείου μπάσκετ από τις Εθνικές κατηγορίες της Α1 & Α2 και των αθλητικών συντακτών τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για την «Σχεδία» και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης που θα συγκεντρώνουμε στην είσοδο του Κλειστού.

Οι εμφανίσεις της ομάδας των αθλητικών συντακτών είναι χορηγία της Royalsport, ενώ χορηγοί της εκδήλωσης ειναι επίσης οι χώροι εστίασης «Το Πλατειάκι μας» και «Όμικρον 2».

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/3) στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης «Γαλαξία», η συνέντευξη τύπου παρουσία εκπροσώπων των διοργανωτών, δημοσιογράφων, αθλητριών και του Δήμου Ν. Σμύρνης. Στο πάνελ βρέθηκαν η Υπεύθυνη Αθλητισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, Ιωάννα Καρυοφύλλη, η αθλήτρια της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, Αφεντούλα Μαγαλιού, εκπροσωπώντας τις παικτριες, η Δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη και ο επίσης Δημοσιογράφος και εκπρόσωπος της «σχεδίας», Γιώργος Αράπογλου.

Η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

 

 

 

Πηγή: pressing gwb

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.