Γιορτινές Red Drops(vids)

Written by  Ιαν 05, 2016

Κάθε φορά που κάνουν την εμφάνιση τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κλέβουν καρδιές, βάζοντας φωτιά στο παρκέ του Φαληρικού σταδίου.

 Οι Red Drops αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Ολυμπιακού δίνοντας το παρόν σε όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων ενισχύοντας την προσπάθεια του για την επίτευξη και των φετινών του στόχων. 

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά απολαύστε τες μέσα από τον φακό του agapotobasket.gr.

 

 

 

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.