Το agapotobasket.gr στο πρώτο αθλητικό καμπ Δήμου Διονύσου

Written by  Ιουλ 30, 2015

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ροδόπολης του Δήμου Διόνυσου φιλοξενήθηκε το πρώτο παιδικό αθλητικό καμπ που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου.

 

Στο καμπ συμμετείχαν περίπου 200 μικρά παιδιά αγόρια και κορίτσια διαφόρων ηλικιών τα οποία έμαθαν τα μυστικά των αθλημάτων έπαιξαν και χάρηκαν παρά πολύ από τη συμμέτοχη τους στο πρωτοποριακό εγχείρημα του Δήμου Διόνυσου.

Από το όμορφο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου παρέλασαν πολλά ονόματα από το χώρο του μπάσκετ για να γνωριστούν με τα παιδιά να συνομιλήσουν μαζί τους να φωτογραφηθούν και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους γύρω από το άθλημα.

Κατά την πρώτη περίοδο το χώρο επισκέφθηκαν ο Γιώργος Μπόγρης και ο Νίκος Παππάς, ενώ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας μέρας, τις πόρτες του κλειστού γυμναστηρίου πέρασε η διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λολίτα Λύμουρα.

unnamed1

 

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, στοιχεία, άλλωστε, που την χαρακτηρίζουν, δεν σταμάτησε να δίνει τις συμβουλές της στα μικρά παιδιά να απάντα στις ερωτήσεις τους -που πολλές φορές ήταν καλύτερες και από ερωτήσεις έμπειρων και καταξιωμένων δημοσιογράφων – ενώ, τέλος, έπαιξε μαζί τους και, φυσικά, δεν αρνήθηκε να υπογράψει αρκετά αυτόγραφα και να βγάλει πολλές φωτογραφίες με τα μικρά παιδιά που, όπως ήταν λογικό, ευχαριστήθηκαν από την παρουσία της στο καμπ.

Τοagapotobasket.gr ήταν εκεί και συνομίλησε με δυο  τους πρωτεργάτες του εγχειρήματος, τους ανθρώπους δηλαδή που «έτρεξαν» όλο το πρότζεκτ, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ότι το πρώτο αθλητικό καμπ του Δήμου Διονύσου ήταν επιτυχημένο.

Εκ μέρους του Δήμου, δηλώσεις έκανε η γενική συντονίστρια του Δήμου, κ. Βάσια Βελμάχου που στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε για το δήμο το φετινό εγχείρημα.«Είναι η πρώτη χρονιά που γίνεται το αθλητικό καμπ στο Δήμο Διόνυσου και έπεται και συνεχεία. Το καμπ έχει πάει αρκετά καλά με αρκετές συμμέτοχες. Τα παιδιά είναι πολύ ενθουσιασμένα, μάλιστα είχαμε περιπτώσεις παιδιών που ενώ αρχικά δηλώσαν συμμέτοχη μόνο στην πρώτη περίοδο, στη συνέχεια συμμετείχαν και στη δεύτερη. Οι γονείς επίσης  είναι πολύ ικανοποιημένοι, άρα συγκλίνουμε στο γεγονός ότι το καμπ είναι επιτυχημένο», δήλωσε αρχικά η κ. Βελμάχου, ενώ αναφερόμενη στην παρουσία της Λολίτας Λύμουρα τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το Δήμο να φιλοξενούμε μια τέτοια αθλήτρια, όπως είναι η Λολίτα Λύμουρα. Η Λολίτα ήταν πολύ φιλική και άμεση με τα παιδιά και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται κάποιος γνωστός αθλητής στο χώρο, καθώς στην προηγούμενη περίοδο μας έκαναν την τιμή να μας επισκεφτούν  ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Μπόγρης».

Τέλος, έδωσε και την ευχή της για το μέλλον: «Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να συνεχίζουμε να διοργανώνουμε τέτοιου είδους καμπ και από το Σεπτέμβριο ο Δήμος έχει προγραμματίσει και άλλες τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις»

unnamed2

Από την πλευρά του, ο γενικός υπεύθυνος του καμπ και προπονητής μπάσκετ, Θανάσης Αδαμόπουλος, στάθηκε αρχικά  στην πολύ καλή οργάνωση που είχε το καμπ: «Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια που κάναμε στο Δήμο Διονύσου και που τώρα φτάνει στο τέλος της. Ήρθαν περίπου 200 παιδάκια, τα οποία έμαθαν τα μυστικά όλων των αθλημάτων και όχι μόνο των γνωστών, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ», δήλωσε.

Για την παρουσία των γνωστών αθλητών ο κύριος Αδαμόπουλος είπε τα έξης: «Η παρουσία στο χώρο γνωστών αθλητών και αθλητριών, όπως ήταν του Μπόγρη του Παππά και της Λολίτας Λύμουρα  έδωσε άλλο χρώμα στο καμπ και μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι το εγχείρημα θα πάει ακόμα καλυτέρα στο μέλλον».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εμπειρία του από τη συμμέτοχη του στο καμπ: «Σε καμπ Δήμου συμμετέχω πρώτη φορά, έχω συμμετάσχει, όμως, σε καθαρά μπασκετικά καμπ. Η εμπειρία ήταν όμορφη και μακάρι να τη ξαναζήσω».

unnamed3

 

unnamed4

 

*Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Δήμου, κ. Κώστα Μπιτσικώκο, για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.