8η Παναττική Αθλητική διοργάνωση Α.με.Α: «Πρωταθλητές ψυχής και ζωής»

Written by  Μαρ 17, 2015

«Πρωταθλητές ψυχής και ζωής» είναι ο τίτλος της 8ης Παναττικής Αθλητικής διοργάνωσης για ΑμεΑ η οποία θα λάβει χώρα  την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, (Διονύσου 17, Άνω Λιόσια – Ζωφριά).

 

Άτομα με ειδικές ανάγκες και ψυχικά πάσχοντες από όλη την Αττική θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα (Μπάσκετ -εκτέλεση βολών από μέση και κοντινή απόσταση-, Σκυταλοδρομία και Τράβηγμα Σχοινιού) και θα τιμηθούν για την προσπάθεια τους. Μέσα από τη συμμετοχή τους, άτομα με ψυχικά νοσήματα και νοητική υστέρηση θα έχουν μια πολύ σημαντική δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση, όπου αναμένεται να αναδείξουν τη διαφορετικότητά τους και να στείλουν το μήνυμα της ισότητας και της άρσης των κοινωνικών αποκλεισμών.

Πριν την έναρξη των διαγωνισμάτων, θα πραγματοποιηθεί ένας ιδιαίτερος αγώνας Τζούντο με τη συμμετοχή του Πρωταθλητής Ελλάδας (ο οποίος έχει απώλεια όρασης), Γιάννη Μίχου, με αντίπαλο τον Αρμένιο προπονητή Τζούντο, Mayis Martirosyan, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο που για χάρη του αγώνα αυτού παραχώρησε ειδικό στρώμα τατάμι.

Η φετινή διοργάνωση τελείται με την συνεργασία των Μονάδων Ψυχικής Υγείας (Οικοτροφείων) της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» με το N.Π.Δ.Δ.Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Δήμου Φυλής

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 9:00 πμ., ενώ η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Το agapotobasket.gr θα έχει την τιμή να βρεθεί στην όμορφη αυτή εκδήλωση ως ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας της. 

Η αφίσα της διογάνωσης: 

panattikiameaafisa

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.