Μπορείς να πεις... "Αντετοκούνμπο"; Μέρος 2ο! (vid)

Written by  Αυγ 12, 2014

Μετά την εντυπσιακή πρώτη χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA, ήρθε η σειρά του αδερφού του, Θανάση, να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Όμως, ένα χρόνο μετά, κανένας δε μπορεί ακόμα να συλλαβίσει σωστά το όνομά τους και το γέλιο που πέφτει είναι άφθονο!

 

Ο αδερφός του “Yiannis”, που στην πρώτη του χρονιά με τους Milwaukee Bucks εντυπωσίασε με την παρουσία του , κερδίζοντας με την αξία του το προσωνύμιο “Greek Freak”, ο αδερφός του, Θανάσης, ξεκινά το όνειρό του στον μαγικό κόσμο του NBA, έχοντας επιλεγεί στα ντραφτ από τους New York Knicks. Όμως, παρ’ όλο που ο αδερφός του έχει...στρώσει το έδαφος ήδη από την προηγούμενη χρονιά, ακόμα υπάρχουν πολλοί που δε μπορούν να προφέρουν το όνομά τους. Θυμηθείτε ΕΔΩ τι είχε γίνει τότε.

Ο ρεπόρτερ Λανγκ Γουιτάκερ, επισκέφθηκε το καμπ των ρούκις του φετινού ντραφτ, όπου, μεταξύ άλλων, έκανε ένα σπαρταριστό ρεπορτάζ με τους εκκολαπτώμενους αστέρες του NBA, τους οποίους προκάλεσε να συλλαβίσουν το όνομα «Αντετοκούνμπο». Το γέλιο που βγαίνει είναι άφθονο!

Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο: 

 

 

Πηγή: NBA

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.