Σφράγισαν την πρόκριση με επιβλητικές εμφανίσεις!

Written by  Δεκ 22, 2023
Τριπλή θα είναι η παρουσία της Ελλάδας στη φάση των "16" του Eurocup Γυναικών μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των play-off της διοργάνωσης.

Η Μπούρζ της Άρτεμις Σπανού σημείωσε δεύτερη ευρεία νίκη επί της Αττάλεια, με σκορ 90-69 και με το συνολικό 198-120 υπερ της βρίσκεται πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Η Άρτεμις Σπανού σε 22:09 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 12 πόντους (4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 1/2 βολές), μάζεψε 9 ριμπάουντ (7 αμυντικά και 2 επιθετικά), ενώ είχε και 3 ασίστ.

Στο Λονδίνο οι Λόντον Λάιονς της Στέλλας Καλτσίδου βρήκαν απέναντι τους αποδεκατισμένη τη Μπούρσα καθώς σε ολόκληρο τον αγώνα έπαιξε μόνο πέντε παίκτριες (όσες ήταν και στην αποστολή) με το ταμπλό να γράφει στη λήξη της αναμέτρησης 122-63.

Η πρώτη Ελληνική παρουσία για φέτος στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurocup Γυναικών ήταν μια μέρα νωρίτερα η Έλενα Τσινέκε. Η διεθνής γκαρντ ήταν από τις καλύτερες της Γκορζώφ, σημείωσε 19 πόντους (3/9 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 1/2 βολές), μάζεψε 3 ριμπάουντ, ενώ είχε και 3 ασίστ και 2 κλεψίματα και οδήγησε την Πολωνική ομάδα στην νίκη για δεύτερη φορά επί την Γαλλικής Ανγκερς και στη μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης είναι:

Tango Bourges Basket (FRA) vs. Besiktas (TUR)
London Lions (GBR) vs. Lointek Gernika Bizkaia (ESP)
Umana Reyer Venice (ITA) vs. VBW Arka Gdynia (POL)
Galatasaray Cagdas Factoring (TUR) vs. InvestInTheWest Enea Gorzow (POL)
Spar Girona (ESP) vs. Cadi La Seu (ESP)
TTT Riga (LAT) vs. Roche Vendee Basket (FRA)
NKA Universitas Pecs (HUN) vs. Melikgazi Kayseri (TUR)
Lattes-Montpellier (FRA) vs. BDS Dinamo Sassari (ITA)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.