Οι τελικοί που έγιναν γιορτή στην καρδιά της Αθήνας

Written by  Αυγ 23, 2023

Το 3×3 Master Series Finals ΟΠΑΠ ήταν ο ιδανικός επίλογος μιας γεμάτης μπάσκετ χρονιάς, σε ένα τέλειο σκηνικό στην καρδιά της Αθήνας αναδείχθηκαν οι νικητές τεσσάρων βασικών κατηγοριών, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες όλου του καλοκαιριού.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 58 αγώνες στον Προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου στις κατηγορίες Men U18 , Women U18, Women +18, Men +18 με τη συμμετοχή 35 ομάδων και 132 αθλητών.

Δείτε τους νικητές ανά κατηγορία:

Men+18

1. Podgorica Kodio

2. Hellas U21

3. Gardos 3×3

Women+18

1. 3×3 Ladies

2. Black Panthers

3. Ε.Σ.Ε.

Men U18

1. The Fundamentals

2. Later

3. The Bachelors

Women U18

1. Backstreet Girls

2. Splash Bees

3. Παλτά

Το 3×3 Master Series έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο FIBA 3×3 World Tour στην Κοστάντζα της Ρουμανίας (9-10/9) για τη νικήτρια ομάδα της σειράς στην κατηγορία Men+18, την Podgorica Kodio. απονομές έκαναν ο τεχνικός υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων 3×3 Άγγελος Τσαγκαράκης και ο συνεργάτης του Δημήτρης Δανιήλ, ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U20 τον Ιούλιο στην Κρήτη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Ντάκουρης, ο Άγγελος Παπανικολάου, ο Σπύρος Κωστελέτος, Υπεύθυνος Χορηγιών ΟΠΑΠ και ο Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο οποίος παραβρέθηκε και ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού.

H Εθνική Νέων Ανδρών είχε παρουσία και με τους Σωτήρη Οικονομόπουλο και Σωτήρη Σταυρακόπουλο, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο shooting challenge του ΟΠΑΠ την Κυριακή (10/8), στο οποίο συμμετείχαν δύο τυχεροί διαγωνισμού του ΟΠΑΠ που είχε πραγματοποιηθεί τις ημέρες πριν το τριήμερο των τελικών, καθώς και δύο από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο. που έτρεξε ο ΟΠΑΠ τις ημέρες πριν το event καθώς και δύο από τις παρευρισκόμενους θεατές.

Παρούσα ήταν και η Ελεάννα Χριστινάκη, στέλεχος της Εθνικής Γυναικών, η οποία έδωσε τα δώρα στους νικητές του Shooting Challenge.

Το «παρών» έδωσε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος πάτησε και «παρκέ» για να μιλήσει με τους φίλους του μπάσκετ και του 3×3 που παρακολούθησαν τους τελικούς στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι με ακόμη περισσότερο 3×3, το οποίο μπορεί να ξεκίνησε στους δρόμους, αλλά είναι έτοιμο για ένα ακόμη ραντεβού με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.