Υποψήφια για MVP η Φασούλα, για την καλύτερη ομάδα η Σπανού

Written by  Μαρ 23, 2023

Η Ευρωλίγκα Γυναικών απέχει ένα βήμα από το Final 4 και σε αυτό θα πάρει μέρος η Φαμίλα Σκίο του ομοσπονδιακού προπονητή Πέτρου Πρέκα. Η FIBA ανακοίνωσε και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση. Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι δύο Ελληνίδες.

Η Μαριέλλα Φασούλα είναι υποψήφια MVP μετά την πραγματικά ξεχωριστή χρονιά που έκανε με την Περφουμερίας Αβενίδα και υποψήφια για την καλύτερη πεντάδα. Υποψήφια για την καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας Γυναικών είναι και η Άρτεμις Σπανού, η οποία ξεχώρισε για μία ακόμη σεζόν, με την Πολκοβίτσε. Μπορείτε να ψηφίσετε για τις δύο Ελληνίδες διεθνείς ΕΔΩ.

Το Final Four

Ο Πρέκας θα βρίσκεται στο Final Four της Ευρωλίγκας Γυναικών ως συνεργάτης του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στον πάγκο της Φαμίλα Σκίο, η οποία νίκησε 62-53 και έκανε το 2-1 επί της Βαλένθια! Είναι η πρώτη φορά που η ιταλική ομάδα φτάνει στην τελική φάση.

Η Περφουμερίας της Μαριέλλας Φασούλα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση μετά την ήττα από την USK Πράγας με 74-66 που έφτασε στο 2-1. Το Final Four θα διεξαχθεί 14-16/4 και τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Φενέρμπαχτσε-Σκίο και USK Πράγας-Μερσίν.

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.