«Βάλε ένα καλάθι για την γυναίκα της ζωής σου»

Written by  Σεπ 26, 2022
Το μπάσκετ έγινε για μία ακόμη φορά το ιδανικό όχημα για να περάσει ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.
Σε συνεργασία με τον σύλλογο καρκινοπαθών ΚΕΦΙ διοργανώθηκε στο κλειστό του Πανελληνίου ΓΣ εκδήλωση με τίτλο «Βάλε ένα καλάθι για τη γυναίκα της ζωή σου» υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, του Δήμου Αθηναίων και του ΣΠΑΚΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή παλαίμαχων αθλητών και αθλητριών, ολυμπιονικών και της ομοσπονδίας μπάσκετ κωφών. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι αθλήτριες που κλήθηκαν να εκτελέσουν ελεύθερες βολές. Το σύνολό τους «μεταφράστηκε» σε δωρεάν ογκολογικές εξετάσεις για γυναίκες που τις έχουν ανάγκη.

Το τουρνουά είχε οργανωθεί και πάλι πριν από τρία χρόνια, αλλά έκανε κι αυτό το υποχρεωτικό… διάλειμμα που έκανε σχεδόν κάθε εκδήλωση εξαιτίας της πανδημίας. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η Άννυ Κωνσταντινίδου (μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνη γυναικείου μπάσκετ), η Όλγα Βασδέκη, η Ρένα Σταχτιάρη, η Μαρία Σαμορούκοβα, η Γιάννα Ρήγα, η Ελένη Καπογιάννη, η Αθηνά Ζέρβα, η Χριστίνα Κωνσταντινίδου, η Βιβή Γκόγκου, η Στέισι Γκρίτζαλη, η Ράνια Αλεβιζάκη, η Μιμή Μαρσέλλου (ΣΠΑΚΕ), ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Κώστα Τσαρτσαρή.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.