“Stop” στην οπαδική βία από του Ζωγράφου

Written by  Απρ 05, 2022

Η καταπολέμηση της οπαδικής βίας και η ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι αποτελούν προτεραιότητες για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Το μήνυμα «Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας είναι γιορτή» θα ακουστεί αυτήν την εβδομάδα (9/4, 10.00) από το Κλειστό Γυμναστήριο Ζωγράφου «Ωρίωνος» (ΕΦΑΟΖ).

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών αθλητών, καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους με ένα ηχηρό “Stop” στην οπαδική βία, η ΕΟΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διοργανώνει τη δεύτερη από μια σειρά εκδηλώσεων που φέρνουν στο επίκεντρο τις αξίες του αθλητισμού. Το ραντεβού κλείνεται αυτή την εβδομάδα στου Ζωγράφου. Βασικός γνώμονας και σε αυτήν την εκδήλωση, η οποία παίρνει τη σκυτάλη από την πρώτη που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο (2/4) στο Κ.Γ. Μίλωνα, είναι η ευγενής άμιλλα.

Το «παρών» θα δώσουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, οι οποίοι θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές, αλλά και αθλητές που έχουν τιμήσει την φανέλα των εθνικών ομάδων προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η οπαδική βία δεν έχει καμιά θέση στον αθλητισμό και φυσικά στο μπάσκετ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.