«Her World, her Rules» και «Τρίποντα στα σχολεία» στη Θεσσαλονίκη

Written by  Ιουν 21, 2021

Παιδά από την Πολίχνη και τις Συκιές ήρθαν πιο κοντά στο μπάσκετ μέσα από τα δύο προγράμματα που φέρνουν το αγαπημένο μας άθλημα στα σχολεία: Το “Her World, Her Rules” για τα κορίτσια και το «Τρίποντα στα Σχολεία» για τα αγόρια.

Τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών. Σημαντική ήταν η αρωγή του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Αθανασίου Φροσύνη, των Διευθυντών των δύο σχολείων, Σωτήρη Αγγέλου και Αθηνάς Κοφτερού, καθώς επίσης και των Κ.Φ.Α. Βασιλικής Σαζακλίδου, Γρηγόρη Σιδηρόπουλου, Αφροδίτης Μακρίδου.

Συμμετείχαν από την ομοσπονδία οι Χαρμπαλής Θωμάς, Μπιτζάνης Γιάννης, Γκογκάκης Χρήστος (Ομοσπονδιακοί Προπονητές) και Πέρκος Στέφανος (συνεργάτης της Ε.ΟΚ. στο πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία), Σίνα Νικολέτα (Φυσιοθεραπεύτρια Εθνικών Ομάδων). Συμμετείχαν οι προπονητές Παγκούτσος Σπύρος, Κρητικοπούλου Λεμονιά, Μήτα Γωγώ, Χατζηστεφάνου Νίκος.

Από την ΕΚΑΣΘ έδωσαν το «παρών» οι Λόρτος Σάββας (Πρόεδρος ΕΚΑΣΘ, μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.), Μαυρογένης Αντώνης (Γεν.  Γραμματέας ΕΚΑΣΘ), Παπακώστας Λεωνίδας (Ειδικός Γραμματέας), Τάκης Λάμπρος (Πρόεδρος Επιτρ. Πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΘ).

Στο πρόγραμμα Her World Her Rules συμμετείχαν 125 κορίτσια και στο πρόγραμμα Τρίποντα στα Σχολεία 114 αγόρια. Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγείας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.