Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Παυλοπούλου

Written by  Μάι 11, 2021
Συνέχεια στους τελικούς της Ρουμανίας ανάμεσα στην Sepsi της Παυλοπούλου η οποία τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κανονική περίοδο και την δεύτερη Satu Mare.
Ο τέταρτος αγώνας διεξήχθη και πάλι στην έδρα της τελευταίας με την Sepsi να επικρατεί με 56-65 και να στέφεται πρωταθλήτρια Ρουμανίας με συνολικές νίκες 3-1.
 
Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε κάποια από τις δύο ομάδες να πάρει σημαντικό προβάδισμα καθώς η μία διαδεχόταν την άλλη στο σκοράρισμα. Το ημίχρονο έκλεισε με 35-32 υπέρ της Satu Mare.
 
Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με την γηπεδούχο ομάδα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Στο 23ο λεπτό ξέφυγε με έξι πόντους (40-34) για να απαντήσει με σερί 2-8 η Sepsi και να ισοφαρίσει σε 42-42. Στο τέλος της τρίτης περιόδου η κυπελλούχος Ρουμανίας πέρασε μπροστά ενώ διεύρυνε την απόσταση από την Satu Mare και προηγήθηκε με 46-52 στα τελευταία έξι λεπτά. Αυτό ανάγκασε τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας να καλέσει ταιμ άουτ. Δεν είχε αποτέλεσμα όμως καθώς η Sepsi άρχισε να πατάει πιο γερά στο παρκέ και γρήγορα γρήγορα έφτασε σε διψήφια διαφορά κάνοντας το 48-59. Η Satu Mare φανερά αγχωμένη και νευρική έκανε λάθη στα τελευταία λεπτά μη μπορώντας να γυρίσει το παιχνίδι. Η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια την Sepsi με 56-65 κατακτώντας παράλληλα το double.
 
Η Πηνελόπη Παυλοπούλου αγωνίσθηκε 5'41" έχοντας 1 κλέψιμο.
 
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 35-32, 44-46, 56-65.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.