Δύσκολη αποστολή του Πανιωνίου στο Βελιγράδι

Written by  Ιαν 22, 2014

Ο Πανιώνιος παίζει απόψε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου το τελευταίο του χαρτί να μείνει ζωντανός στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του «Last 32» του Eurocup και όλοι στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο ελπίζουν σε μία εμφάνιση αντάξια της ποιότητας της ομάδας.

 

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ενώ τόνισε πως η συντριβή στο Μπιλμπάο θα πρέπει να γίνει μάθημα και οδηγός για τη συνέχεια.


«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από την φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας. Ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πολύ αποτελεσματική. Γνωρίζουμε ότι μετά την εκτός έδρας ήττα από την Νίζνι θα προσπαθήσει πολύ στο μεταξύ μας αγώνα για την νίκη», δήλωσε ο κ. Σφαιρόπουλος, ενώ επεσήμανε πως, αν η ομάδα του θέλει να έχει τύχη, πρέπει οι παίκτες να μπουν περισσότερο αποφασισμένοι από ό,τι την περασμένη εβδομάδα.  «Εμείς μετά την εμφάνιση στο Μπιλμπάο, θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με ενέργεια, να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας που εκπροσώπησε τους παίκτες σχολίασε πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. «Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, αλλά δεν το φοβόμαστε. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας. Μετά την προηγούμενη όχι καλή εμφάνιση για το Eurocup, θέλουμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», δήλωσε ο φόργουορντ του Πανιωνίου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.