Οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι για Σπανού, Σωτηρίου και Παυλοπούλου

Written by  Αυγ 17, 2020

Οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της FIBA, Euroleague και Eurocup, για τη σεζόν 2020-21, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας. Η Άρτεμις Σπανού με την Γκντύνια θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Κατερίνα Σωτηρίου με την Τσέγκλεντ στο Eurocup, ενώ η Πηνελόπη Παυλοπούλου με την Σέπσι, θα περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών.


Στον 1ο όμιλο της Ευρωλίγκα η VBW Arka Gdynia της Άρτεμις Σπανού, με αντιπάλους Dynamo Kursk, ZVVZ USK Praha, Fenerbahce, Nadezhda, Perfumerias Avenida, LDLC ASVEL Feminin και το νικητή του ζευγαριού Miskolc-Izmit.

Κόντρα σε Girona θα διεκδικήσει η Sepsi την πρόκριση στην Ευρωλίγκα και εφόσον προκριθεί στους ομίλους θα βρεθεί στον 2ο όμιλο με UMMC Ekaterinburg, Sopron Basket, Bourges Basket, Famila Schio, TTT Riga, Galatasaray και Basket Landes, ενώ σε περίπτωση που συνεχίσει στο Eurocup θα βρεθει στον 7ο όμιλο μαζί με ESBVA-LM, Cadi La Seu και Namur ή Grengewald.

Στον 3ο όμιλο του Eurocup κληρώθηκε η VBW CEKK Cegled, με αντιπάλους τις Hatay BB, Sparta & k M.R. Vidnoje και Adana Basketbol.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.