Η Άρτεμις Σπανού στο Maroussi Basketball Workout

Written by  Ιουλ 17, 2020

Τους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο Maroussi Basketball Workout συνάντησε η Άρτεμις Σπανού, δίνοντας τους την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της και να διδαχθούν πολλά από τα μυστικά του μπάσκετ, από την καταξιωμένη αθλήτρια και εκ των βασικών πυλώνων των επιτυχιών της Εθνικής Ομάδας Γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου:

Παράδοση έχει γίνει πλέον η παρουσία της Άρτεμις Σπανού στις καλοκαιρινές δραστηριότητες του Γ.Σ.Α. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Άρτεμις Σπανού επισκέφθηκε το Maroussi Basketball Workout, συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές & αθλήτριες του Συλλόγου, απάντησε στις ερωτήσεις τους και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η Άρτεμις Σπανού (γεν. 1 Ιανουαρίου 1993) είναι Ελλληνοαμερικανίδα διεθνής αθλήτρια Καλαθοσφαίρισης. Έχει ύψος 1,90 και παίζει σέντερ, στις θέσεις 4 και 5. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Πανιώνιο, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Μόρις την τετραετία 2010-14 και αναδείχθηκε παίκτρια της χρονιάς για δύο σερί σεζόν (2013, 2014). Επίσης, έχει αγωνιστεί στην ουγγρική Γκιόρ και την πολωνική Πολκοβίτσε. Έχει τιμήσει το εθνόσημο με τη φανέλα της Εθνικής κατακτώντας μάλιστα την 4η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2018, υπό τις οδηγίες του Κώστα Κεραμιδά.

Έχει σπουδάσει Ψυχολόγος με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Robert Morris των ΗΠΑ ( Πενσυλβάνια ), με εξειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία.

Για άλλη μια χρονιά σ’ ευχαριστούμε Άρτεμις!

Πηγή και φωτό: maroussi1896

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.