Το αντίο του Λαμπρόπουλου στον Ηρακλή

Written by  Ιουν 19, 2020

Ο Πάνος Λαμπρόπουλος πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα της προπονητικής του καριέρας στο εξωτερικό και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται στην Ουγγρική VBW CEKK Cegled, ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Κώστα Κεραμίδα. Αποχωρώντας όμως από τον Ηρακλή έστειλε το δικό του ευχαριστώ προς όλους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσω ανάρτησης τους στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  


Αναλυτικά όσα έγραψε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν καταλυτικά και με εμπιστεύτηκαν όπως και όλους τους συνεργάτες με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ αυτά τα χρόνια. Καθώς και χορηγούς, συναδέλφους προπονητές, διοικητικούς παράγοντες, γονείς και φυσικά τους φιλάθλους του μεγάλου συλλόγου που λέγεται Ηρακλής οι οποίοι αγκάλιασαν την ομάδα.

‘Ομως δεν μπορώ παρά να μην κάνω ιδιαίτερη μνεία στην Πρόεδρο/βράχο του Τμήματος Λίνα Τραμουντάνη με την οποία ανέπτυξα μια σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης...ζωής.
Πάνω από όλα και όλους, τις παίκτριες μου -Ελληνίδες και ξένες- μαζί με τις οποίες εκτός του ότι πέρασα αξέχαστα καλές στιγμές εντός και εκτός γηπέδων, πανηγύρισα πρωτάθλημα, ρεκόρ, πρωτειές και αμέτρητες νίκες, έγινα σίγουρα καλύτερος προπονητής και σοφότερος άνθρωπος.
Ιδιαίτερα μια τεράστια υπόκλιση στις 4 “σωματοφύλακες μου” Τσουμπερλή, Λογδανίδου, Παπαβασιλείου, Γιαννούδη. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την αγάπη και τον σεβασμό μου.

#DreamBig  
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.