Η μεγάλη επιστροφή του Κόμπε!

Written by  Δεκ 08, 2013

Η ώρα που περίμεναν όλοι οι φίλοι του NBAέφτασε, καθώς ο Κόμπε Μπράιαντ τα ξημερώματα θα εμφανιστεί και πάλι στα παρκέ στον αγώνα των Los Angeles Lakers με τους Toronto Raptors, αφήνοντας πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του που λίγο έλειψε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

 

ΟΑμερικανός σούπερ σταρ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και μετά την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, υπήρξαν φόβοι για το τέλος της καριέρας του. Ο ίδιος, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή δήλωσε αποφασισμένος πως θα επιστρέψει και θα δώσει τις τελευταίες του παραστάσεις με τον δικό του τρόπο, αποδεικνύοντας πως οι μεγάλοι παίκτες είναι γεννημένοι για να ξεπερνούν κάθε δυσκολία που τους παρουσιάζεται.

Το πολύαναμενόμενο ντεμπούτο του «Black Mamba» θα γίνει απόψε με τους LA Lakers να αντιμετωπίζουν τους Toronto Raptors και όλοι οι λάτρεις του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου ανυπομονούν να ξαναδούν στο παρκέ έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

Boston CelticsNew York Knicks

Miami Heat – Detroit Pistons

Orlando Magic – Houston Rockets

Indiana Pacers – Oklahoma City Thunder

Toronto Raptors – LA Lakers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.