Όταν ο “Greek Freak” νίκησε τον “King James”

Written by  Δεκ 20, 2017

Ένα μαγικό βράδυ πέρασαν όσοι κατάφεραν να ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Cleveland Cavaliers με τους Milwaukee Bucks, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια… επική «μονομαχία» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Λεμπρόν Τζέημς, με νικητή και ήρωα στο τέλος τον Έλληνα διεθνή σταρ.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι για ένα μεγάλο μέρος της, μέχρι που τα «Ελάφια» άρχισαν να δημιουργούν μια διαφορά και να προηγούνται με 105-88 δείχνοντας ότι θα πάρουν εύκολα τη νίκη.

Οι “Cavs”, όμως, δεν τα παράτησαν, απάντησαν με ένα εντυπωσιακό σερί 19-0 για να προηγηθούν με 107-105 και τα τελευταία λεπτά ήταν και πάλι ντέρμπι για γερά νεύρα.

Με το παιχνίδι να πλησιάζει στο τέλος του και τη νίκη να κρέμεται σε μια κλωστή βρήκαν μπροστά οι προσωπικότητες, με τον ΛεΜπρόν Τζέημς να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει τη νίκη και τον “Greek Freak” να έχει τον τελευταίο λόγο με κλέψιμο που κατέληξε σε καλάθι και φάουλ, τελειώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση, με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα κόψιμο, με τους φιλάθλους των Milwaukee Bucks να τον αποθεώνουν και να φωνάζουν ρυθμικά “MVP-MVP”.

Από την πλευρά του, ο “King James” είχε ένα μεγάλο επιθετικά βράδυ με 39 πόντους, φτωχή όμως συγκομιδή σε ριμπάουντ (μόλις ένα), με 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και δύο κοψίματα.

 

Φωτό: Milwaukee Bucks

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.