Ο Χέιγουορντ «χόρεψε»...Jazz τον ΛεΜπρόν και τους Cavs (vids)

Written by  Νοε 06, 2014

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ με ένα εντυπωσιακό buzzer beater χάρισε μια σπουδαία νίκη στους Utah Jazz απέναντι στους Cleveland Cavaliers, κάνοντας «εφιαλτικό» σε ορισμένα διαστήματα το βράδυ του ΛεΜπρόν Τζέημς. Πολύ καλή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στην ήττα των Milwaukee Bucks από τους Chicago Bulls.

 

Ο φόργουορντ των «Μορμόνων» εκτός του ότι χάρισε πολλά όμορφα στιγμιότυπα σε όλη τη διάρκεια του ματς, εκθέτοντας, μάλιστα, τον σούπερ σταρ των «Cavs» με μία μεγαλοπρεπή τάπα στον αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο, ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 λάθη. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ουσιαστικά απέδωσε...δικαιοσύνη ευστοχώντας σε σουτ δύο πόντων με 3,4’’ να απομένουν χαρίζοντας τη νίκη στους Jazz με 102-100 κι ενώ νωρίτερα ο ΛεΜπρόν Τζέημς είχε ισοφαρίσει με τρεις βολές σε φάουλ που περισσότερο «εκβίασε», παρά του έγινε.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντέρικ Φέιβορς με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους, οι εξαιρετική απόδοση των Ίρβινγκ και Τζέημς που πέτυχαν μαζί 65 πόντους (34 και 31 αντίστοιχα) δεν έφτασε για να αποτρέψει την τρίτη ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις για τους Cavaliers.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

  

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στους Chicago Bulls, ωστόσο, οι Milwaukee Bucks δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Ο «Greek Freak» ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 13 ποντους και 8 ριμπάουντ, ωστόσο, οι «Ταύροι» ήταν αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με 95-86 στην επιστροφή του Ρόουζ έπειτα από τον ελαφρύ τραυματισμό του. Γκίμπσον με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ και Γκασόλ με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν οι παίκτες που οδήγησαν το Σικάγο στη νίκη, με τον Ρόουζ να συμπληρώνει 13 πόντους και 7 ασίστ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

 

 

 

Στις υπόλοιπες χθεσινές αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Miami Heat-Charlotte Bobcats 89-96

Orlando Magic – Philadelphia 76ers 91-89

Toronto Raptors – Boston Celtics 110-107

Minnesota Timberwolves – Brooklyn Nets 98-91

New York Knicks – Detroit Pistons 95-98

Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 95-86

Indiana Pacers - Washington Wizards 94-96

Atlanta Hawks – San Antonio Spurs 92-94

Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 102-91

Cleveland Cavaliers – Utah Jazz 100-102

Denver Nuggets – Sacramento Kings 109-131

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors 104-121

 

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς:

 

 

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι «φτωχό» αφού περιλαμβάνει μόλις δύο αναμετρήσεις:

San Antonio Spurs – Houston Rockets

Dallas Mavericks – Portland Trail Blazers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.