Τζορτζ: «Θα κάνω το παν να επιστρέψω φέτος»

Written by  Αυγ 19, 2014

Αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει γερός και θα αγωνιστεί αυτή τη χρονιά εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πολ Τζορτζ, μετά τον πολύ σκληρό τραυματισμό του που του στερεί αρχικά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, ενώ οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χάσει και ολόκληρη την ερχόμενη σεζόν.

 

Ο φόργουορντ των Indiana Pacers, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να αποδεχθεί αυτό το σενάριο και διαβεβαιώνει πως θα κάνει το παν για να επιστρέψει γερός νωρίτερα από το εκτιμώμενο.

«Δεν ξέρω ακόμα (πότε θα επιστρέψω). Συζητώ με τους υπευθύνους των Pacersκαι τους προπονητές μου. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να τη βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Δεν θέλουμε να βάλουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή χρονοδιάγραμμα. Καταλαβαίνω πως κάποιες μέρες θα πηγαίνουν καλά και άλλες όχι και τόσο. Περιμένω να έχω ένα γερό αριστερό πόδι! Πιστεύω ότι μπορώ να το ξεπεράσω. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να το καταπολεμήσω. Είναι μια ιστορία που θα μπορώ να πω αργότερα, κάτι που θα με κάνει πιο δυνατό. Δεν πιστεύω ότι θα με επηρεάσει αρνητικά. Είναι τόσα πολλά που μπορώ να κερδίσω από αυτό, όπως ως μέλος αυτής της ομάδας, να συμβουλεύσω τους νεώτερους παίκτες μας και να τους βοηθήσω. Στ’ αλήθεια, το βλέπω θετικά. Απλώς, θα παρακολουθήσω αυτόν τον αγώνα και θα μάθω από αυτόν», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, απαντώντας σχετικά με το πότε υπολογίζει ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Όσο για το ποιες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό του την στιγμή του τραυματισμού του; Η απάντησή του είναι συγκλονιστική: «Ήμουν σε ένα σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι μου είχε συμβεί. Αυτό ήταν το μόνο που περνούσε από το μυαλό μου. Είχα αμφιβολίες, δεν ήξερα τι είχα κάνει λάθος ή τι μου συνέβη. Αμέσως μετά, όμως, θυμάμαι το προπονητικό τιμ να βρίσκεται στο πλευρό μου, να με κρατάει κάτω και να μου λέει να παραμείνω ήρεμος και να μην κοιτάζω στο πόδι μου. Όταν κοίταξα κάτω και είδα το πόδι μου, κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημα. Ένοιωθα πόνο και αυτός ήταν ένας πόνος που δεν είχα νοιώσει ποτέ ξανά. Ήξερα πόσο χάλια ήταν από τη στιγμή που συνέβη», απάντησε χαρακτηριστικά.

Παρά το σοβαρό του τραυματισμού του, ωστόσο, ο All- Star φόργουορντ των Indiana Pacers δηλώνει αισιόδοξος ότι μπορεί να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν, αν και προς το παρόν θεωρεί ότι είναι αρκετά νωρίς για να ελπίζει σε κάτι τέτοιο. «Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια τέτοια συζήτηση. Εξ όσων γνωρίζω, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω από αυτή τη σεζόν. Ξέρω, όμως, ότι υπάρχει και πιθανότητα να μην επιστρέψω φέτος. Το γνωρίζω πολύ καλά. Αλλά, αν έχω μια ευκαιρία να επιστρέψω, ανυπομονώ να το καταφέρω. Αν, όμως, όχι, δε με πειράζει να ξεκουραστώ μία χρονιά για να είμαι καλύτερος την επόμενη».

Πηγή: slamonline.com

Φωτό: nba.com/pacers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.