Παπανικολάου: «Δε βλέπω τη στιγμή...»

Written by  Αυγ 12, 2014

Ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα των Houston Rockets και ευγνώμων για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στην καριέρα του δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι μέχρι σήμερα τον έχον βοηθήσει στην καριέρα του.

 

Σε γραπτή του δήλωση, ο διεθνής φόργουορντ αναφέρεται στη νέα πρόκληση που ανοίγει στην καριέρα του, τα όνειρά του, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλες τις πρώην ομάδες και προπονητές του που τον βοήθησαν να βελτιωθεί και να πετύχει όσα άλλοι δεν καταφέρνουν σε ολόκληρη την καριέρα τους.

Η γραπτή δήλωση του Κώστα Παπανικολάου:

«Στα 24 χρόνια μου είμαι τυχερός που έχω ζήσει χαρές τις οποίες πολλοί συνάδελφοί μου ονειρεύονται για ολόκληρη τη καριέρα τους. Νιώθω ευλογημένος για όλα όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα κι ανυπομονώ για το αύριο.

Μια νέα σελίδα ανοίγει μπροστά μου. Η μεγαλύτερη πρόκληση με περιμένει. Το ΝΒΑ ήταν για εμένα ένα όνειρο ζωής και οι πόρτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο είναι πλέον ανοιχτές. Γνωρίζω πολύ καλά πως για να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν στις δυνατότητές μου πρέπει να δουλέψω δυο και τρεις φορές πιο σκληρά απ ό,τι έκανα μέχρι σήμερα. Αυτό όμως δε με τρομάζει. Δε βλέπω τη στιγμή που θα φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας, των Houston Rockets και θα ξεκινήσω με τους συμπαίκτες μου την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.

Βέβαια αυτή η μεταγραφή δε θα γινόταν ποτέ, εάν δεν είχα πάντα δίπλα μου, εκτός από την οικογένειά μου και τους δύο εκπροσώπους μου, Γιώργο Σφαιρόπουλο και Τάσο Μωυσιάδη, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω. Επίσης χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προηγούμενες ομάδες μου. Στον Αρη, που μου άνοιξε την πόρτα του επαγγελματικού μπάσκετ. Στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησα δύο φορές τη κορυφή της Ευρώπης ζώντας μερικές από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της καριέρας μου και την Μπαρτσελόνα, που μου έδειξε πως είναι το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ μακριά από την Ελλάδα, κλείνοντας μάλιστα τη σεζόν ιδανικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.