Η τελική κατάταξη και τα ζευγάρια των play off

Written by  Απρ 07, 2018

Με την ολοκλήρωση και της 30ης αγωνιστικής της Euroleague, αναδείχθηκαν και τυπικά τα τέσσερα ζευγάρια των play off με τις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στην κούρσα της διεκδίκησης της πρόκρισης στο Final Four με πλεονέκτημα έδρας.

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις Κάουνας δεν άλλαξε τελικά την κατάσταση, με τις δυο ομάδες να δίνουν ραντεβού για τα προημιτελικά, ωστόσο, ήταν αρκετή ώστε να δώσει το πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναϊκό που με τη σειρά του θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης που τερμάτισε 5η στη βαθμολογία.

Τα άλλα δυο ζευγάρια αποτελούν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Χίμκι σε έναν… ελληνορωσικό «εμφύλιο» μεταξύ Δημήτρη Ιτούδη και Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει την Μπακόνια.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια των play off

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι

Φενερμπαχτσέ – Μπασκόνια

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας

Παναθηναϊκός Superfoods - Ρεάλ Μαδρίτης

Το πρόγραμμα των play off ξεκινά στις 17 και 18 Απριλίου, οι δεύτερη αναμέτρηση θα γίνει ξανά στην έδρα των εχόντων πλεονέκτημα στις 19 και 20 του μήνα, ενώ η τρίτη στην έδρα των αντιπάλων τους στις 24 και 25 του μήνα. Αν χρειαστεί τέταρτο αναμέτρηση θα γίνει στην ίδια έδρα στις 26 και 27 Απριλίου και τα πέμπτα και τελευταία παιχνίδια θα διεξαχθούν και πάλι στην έδρα των ομάδων που έχουν πλεονέκτημα την Πρωτομαγιά.

Η τελική κατάταξη της βαθμολογίας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.