Επισήμως ως το 2020 ο Ομπράντοβιτς στη Φενερμπαχτσέ

Written by  Δεκ 03, 2016

Την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας της με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η Φενερμπαχτσέ, επιβεβαιώνοντας την απόφαση της διοίκησής της να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε την περσινή χρονιά, να γίνει δηλαδή η πρώτη τουρκική ομάδα που θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Ο πολυνίκης προπονητής του θεσμού, διανύει ήδη την τέταρτη σεζόν του στον πάγκο της Φενερμπαχτσέ, με την οποία ήδη έχει κάνει τεράστια βήματα, οδηγώντας την σε δυο Final Four και πέρσι μόλις ένα βήμα από την κατάκτηση του τροπαίου, αφού ηττήθηκε στην παράταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας, θέλουν να φτάσουν την ομάδα τους στην κορυφή της Ευρώπης και γι’ αυτό ποντάρουν στην αξία του κορυφαίου Ευρωπαίου προπονητή, επιβραβεύοντας τον με τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Ομπράντοβιτς, που έχει γράψει ιστορία στην Ευρώπη με οκτώ κατακτήσεις τροπαίου με τέσσερεις διαφορετικές ομάδες, την Παρτιζάν, τη Μπανταλόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και, βεβαίως, τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο, φιλοδοξεί στο διάστημα αυτό να διευρύνει ακόμα περισσότερο το μύθο του.

 

Πηγή και φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.