Το «τρένο» της ΤΣΣΚΑ και οι λοιπές αναμετρήσεις

Written by  Νοε 16, 2013

Ο Ολυμπιακός πήρε την πέμπτη του νίκη στον όμιλό του με το εκπληκτικό buzzer beater του Βαγγέλη Μάντζαρη, ωστόσο, το τέλος του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα έκρυβε πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και πλούσιες συγκινήσεις.

 

Για τον πρώτο όμιλο, η ΤΣΣΚΑ δεν έδειξε κανένα έλεος απέναντι στην Παρτιζάν και με το εκπληκτικό 88-46 έκανε το 3-2 στον όμιλό της και έπιασε την Μπαρτσελόνα στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σόνι Γουίμς, ο οποίος είχε 18 πόντους, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

Για τον δεύτερο όμιλο, η Αρμάνι υπερασπίστηκε την έδρα της απέναντι στην Στρασμπούργκ, την οποία κέρδισε με 83-72 με τον Κιθ Λάνγκφορντ να πετυχαίνει 25 πόντους με 5/9 τρίποντα.

Στον τρίτο όμιλο, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ζιέλονα Γκόρα κέρδισε το ενδιαφέρον της αγωνιστικής, ωστόσο, την ίδια ώρα η Γαλατασαράι νικούσε την Μπάγερν Μονάχου με 84-74 και την έπιασε στη δεύτερη θέση του ομίλου με ρεκόρ 3-2.

Για τον τέταρτο όμιλο, τέλος, ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας και έμεινε μαζί με τον Παναθηναϊκό στο 2-3 κυνηγώντας μία καλύτερη θέση στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.