Γιουλ: «Δεν κλείνεις ποτέ την πόρτα στο NBA»

Written by  Οκτ 05, 2016

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση των Oklahoma City Thunder με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Γιουλ, με τον Ισπανό που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του να αποτελεί το επίκεντρο των συζητήσεων που τον θέλουν να έχει μια θέση στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο 28χρονος Ισπανός γκαρντ είχε 22 πόντους με 4 ριμπάουντ και 9 ασίστ σκοράροντας πέντε φορές από τη γραμμή του τρίποντου και, όπως ήταν φυσικό, το όνομά του παραμένει ψηλά στη λίστα των Ευρωπαίων που πολλοί πιστεύουν πως αξίζουν μια θέση στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο τρόπος, μάλιστα, που σκόραρε στην αναμέτρηση, με κρίσιμα καλάθια στο τέλος των τριών περιόδων, συμπεριλαμβανομένου και του καλαθιού που έκρινε την αναμέτρηση, δηλώνει ότι είναι παίκτης που δεν κρύβεται στα δύσκολα. Το έχει, άλλωστε, αποδείξει πολλάκις μέχρι σήμερα στην καριέρα του.

Ο ίδιος, ωστόσο, παραμένει σεμνός και ταγμένος στην αποστολή του να βοηθήσει την Ρεάλ Μαδρίτης να πετύχει τους στόχους της, χωρίς παρ’ όλα αυτά να αποκλείει κάποια πιθανή μελλοντική του μετακίνηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Δε μπορείς ποτέ να κλείσεις την πόρτα στο NBA, το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι συγκεντρωμένος στο να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο αυτή τη σεζόν και να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή και φωτό: talkbasket.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.