Η «δαιμονισμένη» Ρεάλ και…οι άλλοι!

Written by  Νοε 14, 2013

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πλάκα στην Εφές Αναντολού στη χθεσινή αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκα, η οποία συνεχίζεται σήμερα με έξι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

 

Με τον Γιάννη Μπουρούση να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι στιγμής και να τελειώνει τον αγώνα με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, τον MVP Οκτωβρίου για την Ευρωλίγκα, Μίροτιτς να προσθέτει άλλους 14 και 6 ριμπάουντ και όλα τα αστέρια της σε δαιμονιώδη φόρμα, η Ρεάλ συνέτριψε την Αναντολού Εφές του Κώστα Βασιλειάδη με 103-57, έκανε το 5-0 στον όμιλό της και συνέχισε να τρομοκρατεί όποια ομάδα βρεθεί απέναντί της.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, οι οποίες θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον αρκετών ομάδων στην συνέχεια της διοργάνωσης. Για τον πρώτο όμιλο, η επίσης «υπερηχητική» στο ξεκίνημα της διοργάνωσης Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ υποδέχεται την Ναντέρ, ενώ η Μπουντιβέλνικ θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους «μπλαουγκράνα».

Για τον δεύτερο όμιλο, η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αναζητήσει τη νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημά της στη διοργάνωση, ενώ για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Μάλαγα, επόμενη αντίπαλος των Πρωταθλητών Ευρώπης, θα φιλοξενήσει την απογοήτευση του ομίλου, Σιένα.

Για τον τέταρτο όμιλο, ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό, δοκιμάζεται στην «καυτή» έδρα της πρωτοπόρου Μακάμπι, ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τη φόρα από τη νίκη επί των νταμπλούχων Ελλάδας την προηγούμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο, θα υποδεχθεί την σχεδόν διαλυμένη Λαμποράλ Κούτσα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.