«Καθάρισε» ο Ναβάρο, στο 4-0 η Φενέρ

Written by  Νοε 09, 2013

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του πρώτου ομίλου με την ΤΣΣΚΑ, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.

 

Στις αναμετρήσεις που ολοκλήρωσαν την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, για τον πρώτο όμιλο, η Μπαρτσελόνα με τον Ναβάρο να σκοράρει 17 πόντους και να την οδηγεί στη νίκη, επικράτησε με 79-70 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βελτίωσε την θέση της στον όμιλο. Την ίδια ώρα, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ συνεχίζει το αήττητο σερί της προσθέτοντας μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Παρτιζάν με 78-88. Στην τρίτο αγώνα του ομίλου, η Ναντέρ που την περασμένη εβδομάδα άφησε άφωνη την Ευρώπη επικρατώντας εκτός έδρας στη Βαρκελώνη, πέτυχε μία ακόμα νίκη απέναντι στην Μπουντιβέλνικ με 80-61 και βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-2, μαζί με τις Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ!

Δύο αναμετρήσεις διεξήχθησαν και για τον όμιλο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι μόνος πρώτος και αήττητος με ρεκόρ 4-0. Η Γαλατασαράι πέρασε πολύ δύσκολα με 75-78 από την έδρα της Ζιέλονα Γκόρα, την οποία οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται την ερχόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ, ενώ η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, καθώς επικράτησε της Μάλαγα με 82-68.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.