Προελαύνει η Ρεάλ, πρώτη και η Μακάμπι

Written by  Νοε 08, 2013

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη χθεσινή πρώτη ημέρα της τέταρτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα, η οποία περιελάμβανε πολλές εξίσου σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

 

Για τον δεύτερο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης του MVP Οκτωβρίου, Νίκολα Μίροτιτς συνεχίζει να προελαύνει και να μην έχει αντίπαλο, καθώς πέρασε εύκολα και από την έδρα της Στρασμπούργκ με 66-85 και έκανε το 4-0. Για τον ίδιο όμιλο, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε την πολύτιμη πρώτη εκτός έδρας νίκη της από την Μπάμπεργκ με 62-76, ενώ η Αναντολού Εφές νίκησε την απογοήτευση μέχρι στιγμής του ομίλου, Ζαλγκίρις με 72-61.

Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού, τέλος, η Μακάμπι πέρασε και από την έδρα της Λιέτουβος Ρίτας με 74-76 και πλέον περιμένει τους Πρωταθλητές Ελλάδας για να εδραιωθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε από την Βιτόρια και την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα, επικρατώντας με 63-73.

Σήμερα διεξάγονται και οι τρεις αγώνες για τον πρώτο όμιλο, όπου δεσπόζει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ, την ώρα που εντυπωσιακή Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Παρτιζάν, ενώ η Ναντέρ υποδέχεται την Μπουντιβέλνικ.

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, επίσης, εκτός από την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» στην Ιταλία με τη Σιένα, η Ζιέλονα Γκόρα υποδέχεται τη Γαλατασαράι, ενώ η Μπάγερν Μονάχου την Μάλαγα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.