Προελαύνει η Ρεάλ, ιστορία από Ζιέλονα Γκόρα

Written by  Νοε 02, 2013

Δύο στις δύο νίκες είχαν οι ελληνικές ομάδες στην Τρίτη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκα, η οποία περιελάμβανε πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και ιστορικές επιτυχίες.

 

Για τον δεύτερο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα, πετυχαίνοντας μία ακόμα εύκολη νίκη, αυτή τη φορά επί της Αρμάνι Μιλάνο, με 93-74, με τον Νίκολα Μίροτιτς να είναι για ένα ακόμα βράδυ ασταμάτητος. Για τον ίδιο όμιλο, η Μπάμπεργκ με τρίποντο του Γιάκομπσεν στην εκπνοή πήρε τη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές και έφτασε και αυτή στο 2-1 στις νίκες, δίνοντας έντονο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του ομίλου.

Η Ζιέλονα Γκόρα ήταν η τρίτη ομάδα που έγραψε ιστορία αυτή την αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, καθώς, μετά τις Ναντέρ και Μπουντιβέλνικ που πέτυχαν τις παρθενικές τους νίκες στην ιστορία τους στη διοργάνωση, έκανε το ίδιο απέναντι στην Σιένα, την οποία και νίκησε με 73-65.

Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού, τέλος, εκτός από τη μεγάλη νίκη της ελληνικής ομάδας, έγινε και η αναμέτρηση μεταξύ της Λοκομοτίβ Κούμπαν και της Μακάμπι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 58-73.

 

Η τέταρτη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα θα διεξαχθεί το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Α’ Όμιλος

Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ

Ναντέρ – Μπουντιβέλνικ

Παρτιζάν – Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Β’ Όμιλος

Μπάμπεργκ – Αρμάνι Μιλάνο

Αναντολού Εφές – Ζαλγκίρις Κάουνας

Στρασμπούργκ – Ρεάλ Μαδρίτης

Γ’ Όμιλος

Ζιέλονα Γκόρα – Γαλατασαράι

Μπάγερν Μονάχου – Ουνικάχα Μάλαγα

Σιένα – Ολυμπιακός

Δ’ Όμιλος

Λιέτουβος Ρίτας – Μακάμπι

Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κούμπαν

Λαμποράλ Κούτσα – Ερυθρός Αστέρας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.