Ευρωλίγκα: Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής

Written by  Οκτ 31, 2013

Εκτός από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την Μπάγερν Μονάχου, που έχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, το αποψινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα περιλαμβάνει πολλές και δυνατές αναμετρήσεις.

 

Για τον πρώτο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, όπου η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει ήδη νικήσει την Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική και να ευελπιστεί σε νέα νίκη που θα τη φέρει μόνη και αήττητη στην κορυφή του ομίλου. Στις άλλες αναμετρήσεις, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στη Ναντέρ, ενώ η Μπουντιβέλνικ θα υποδεχθεί την Παρτιζάν.

Για το δεύτερο όμιλο σήμερα θα διεξαχθεί μόνο η αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία μετά την απομάκρυνση του Ηλία Ζούρου επιθυμεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στην Στρασμπούργκ.

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, εκτός από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μάχη μεταξύ της Μάλαγα και της Γαλατασαράι, δύο ομάδων που αναμένεται να δώσουν μάχη μέχρι το τέλος για πλασάρισμα στην τριάδα και, γιατί όχι για κάποια υψηλή θέση στον όμιλο.

Για τον όμιλο, τέλος, του Παναθηναϊκού, οι δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και η μάχη του «τριφυλλιού» στο Βελιγράδι θα διεξαχθούν αύριο, καθώς ήδη από χθες, η Λαμποράλ Κούτσα έκανε την ανάκαμψή της, περνώντας σαν σίφουνας από την έδρα της Λιέτουβος Ρίτας με 64-85, δίνοντας την ευκαιρία στους νταμπλούχους Ελλάδας με νίκη αύριο να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.