Ευχαρίστησε και Ολυμπιακό ο Τζαγουάι

Written by  Οκτ 29, 2013

Καλά στην υγεία του και με ανεβασμένο το ηθικό ήταν ο Νέιτ Τζαγουάι, ο οποίος μετά την έξοδό του από τη μονάδα εντατικής εργασίας του νοσοκομείου βρήκε ευκαιρία να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν, ανάμεσα στους οποίους και τον Ολυμπιακό.

 

Ο Αυστραλός σέντερ χρησιμοποίησε το twitterγια να ανεβάσει μία φωτογραφία του την ώρα που έκανε νέα καρδιολογικά τεστ και με δύο μηνύματα ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν. Στο πρώτο tweet αναφέρει: «Γεια σας φίλοι, συγγενείς και φίλαθλοι... Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ καλά τώρα. Βγήκα από την εντατική και νοσηλεύομαι σε κανονικό δωμάτιο», ενώ στο δεύτερο:  «Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Γαλατασαράι, τον Ολυμπιακό, την Euroleague, την Αυστραλία, καθώς και τους φίλους μου από την Βαρκελώνη, το Βελιγράδι, το Καζάν και την Κωνσταντινούπολη».

Ο Τζαγουάι συνεχίζει το πρόγραμμα παρακολούθησης και θα μείνει ακόμα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα η Γαλατά έχει βρει τον –προσωρινό – αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μενσά – Μπονσού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.