Η επιστροφή του «Ζοτς» και οι άλλες αναμετρήσεις

Written by  Οκτ 26, 2013

Μπορεί η επιβλητική επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα να ενδιαφέρει ιδιαίτερα του Έλληνες φιλάθλους, ωστόσο, η αναμέτρηση που έκλεψε την παράσταση στις αναμετρήσεις της δεύτερης μέρας της αγωνιστικής ήταν αναμφισβήτητα αυτή της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με την Μπαρτσελόνα.

 

Η τουρκική ομάδα με τον Λίνας Κλέιζα να πετυχαίνει 22 πόντους νίκησε την Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη με 75-70 και έδειξε από την αρχή της διοργάνωσης πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε για να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής. Πλέον η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική, όπου θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ για την κορυφή του ομίλου. Η ρωσική «αρκούδα» που στα φιλικά προετοιμασίας εντυπωσίασε απέναντι σε ομάδες του NBA, στην Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει ισχνά και το έδειξε και στη δεύτερη αγωνιστική, όπου επικράτησε της Μπουντιβέλνικ με 72-67. Εντυπωσιακή ήταν, ωστόσο, η Παρτιζάν που στο τρίτο παιχνίδι του πρώτου ομίλου διέλυσε την Ναντέρ με 73-43 με πρωταγωνιστή τον Ντάγκαν Μιλοσάβλιεβιτς που πέτυχε 26 πόντους και βρέθηκε στην κορυφή του top 10 της αγωνιστικής.

Για τον δεύτερο όμιλο, η Αναντολού Εφές πέρασε από την έδρα της Στρασμπούργκ επικρατώντας με 66-76 με τον Ζόραν Πλάνινιτς να δίνει την χαριστική βολή στους γηπεδούχους, την ώρα που προσπαθούσαν να μειώσουν το σκορ.

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Μπάγερν Μονάχου, που την ερχόμενη εβδομάδα θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ έκανε την έκπληξη νικώντας την Σιένα στη Γερμανία με 89-79 στο ντεμπούτο της στην Ευρωλίγκα στην έδρα της. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μάλαγα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα, την οποία και νίκησε με 101-68.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.