Ευρωλίγκα 2η αγωνιστική, το δεύτερο πιάτο

Written by  Οκτ 24, 2014

Παρασκευή σήμερα βραδιά ευρωλίγκας με 6 παιχνίδια να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της regular-season.

 

Στον Α όμιλο η Ούνιξ Καζάν του Αργυρή Πεδουλάκη υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ρώσοι μετά την ήττα τους από την Εφές Αναντολού θέλουν να «ρετάρουν» απέναντι στην καλύτερη ίσως ομαδα της διοργάνωσης . Από την άλλη οι Ισπανοί μετά την άνετη νίκη της πρεμιέρας θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους.

Στο Κάουνας η πρωταθλήτρια Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρώσικη Νίζνι για το πρώτο ροζ φύλλο στη διοργάνωση ενώ το ίδιο θέλει να κάνει και η ρώσικη ομαδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που εχει τους ίδιους στόχους.
Τέλος ο όμιλος ολοκληρώνεται στην Ιταλία όπου Δυναμό Σάσαρι και Εφές Αναντόλου κοντράρονται για την πρώτη νίκη οι γηπεδούχοι και για το 2/2 οι φιλοξενούμενοι


Στον Β όμιλο το ιστορικό «Μπο-Μπλάν» ανοίγει πάλι τις πόρτες του για παιχνίδι ευρωλίγκας. Η Λιμόζ υποδέχεται την Τσεντεβίτα. Και οι δυο αντίπαλοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση για να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα της πρεμιέρας.

Στην Μάλαγα η Ουνικάχα μετά την έκτος έδρας νίκη της πρεμιέρας επί της Τσεντεβίτα υποδέχεται την Άλμπα σε ένα φαινομενικά εύκολο βράδυ μιας και Ισπανική ομαδα δύσκολα χάνει μέσα στο «Μαρτίν Καρπένα»

Στον Δ όμιλο τέλος ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα σοκ από την Νέα Κηφισιά στο πρωτάθλημα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διασκεδάσουν λίγο τις εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημα στην Ελλάδα. Από την άλλη η Λαμποράλ Κούτσα μετά την εύκολη νικητής πρεμιέρας επί της Νεπτούνας δοκιμάζονται στην πιο δύσκολη ίσως έδρα του ομίλου τους και μια από τις πιο καυτές της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Α όμιλος

Ούνιξ Καζάν-Ρεάλ Μαδρίτης

Ζαλγκίρις Κάουνας-Νίζνι

Δυναμό Σάσαρι-Εφές Αναντολού

Β όμιλος

Λιμόζ-Τσεντεβίτα

Ουνικάχα Μαλάγα-Άλμπα Βερολίνου

Δ όμιλος

Ολυμπιακός-Λαμποράλ Κούτσα

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.