Ευρωλίγκα η δεύτερη αγωνιστική το πρώτο πιάτο

Written by  Οκτ 23, 2014

Πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ευρωλίγκας.

Η δεύτερη αγωνιστική ξεκινά με σπουδαίες αναμετρήσεις και με κλασικά μπασκετικό ντέρμπυ.

Στον Β όμιλο η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι δοκιμάζεται στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ στο πρώτο μεγαλο ντέρμπυ της χρόνιας. Οι Ρώσοι του Δημήτρη Τούδε έχουν μεγάλες βλέψεις και φέτος και θα ψάξουν την νίκη στην έδρα τους κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά οι Ισραηλινοί μετά την νίκη τους επί της Λιμόζ θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Από τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μιλάνου μεταξύ της Αρμάνι και της Μπαρτσελόνα. η πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά την ήττα της από την Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τους Καταλάνους με σκοπό την νίκη και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για φέτος. Η Μπαρτσελόνα που ξεκίνησε με την αγχωτική νίκη επί της Μπάγερν στην πρεμιέρα θέλει την νίκη μαζί με μια καλή εμφάνιση για να κάνει το 2/2 στον πιο δύσκολο όμιλο της φετινής ευρωλίγκας. Στο άλλο παιχνίδι η Τουρούφ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ. Οι Πολωνοί θέλουν να γιορτάσουν το πρώτο εντος δρας παιχνίδι της ιστορίας τους με νίκη απέναντι σε μια ομαδα που εχει στόχους και βλέψεις που φτάνουν μέχρι και το τρόπαιο. Η Φενέρμπαχτσε μετά την νίκη στην πρεμιέρα εχει σαφώς πιο εύκολο ρολό στο δρόμο για την πρωτιά του ομίλου. Στην Γερμανία ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπερν. Οι πρωταθλητές που είναι αήττητοι μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία για το 2/2 και την 5η σερί νίκη. Οι Γερμανοί ομαδα δυνατή και με φιλοδοξίες θα ψάξει αυτό που δεν κατάφερε στην Βαρκελώνη την νίκη δηλαδή και το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος.

Στον Δ όμιλο Γαλατασαράι και Βαλένθια κοντράρονται στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. οι Τούρκοι στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Βαλένθια καθώς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Στο άλλο παιχνίδι Η Νεπτούνας υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Η πρωτάρα Νεπτούνας θα προσπαθήσει σε μια αναμέτρηση γιορτή να πάρει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας μετά την νίκη του επί της Γαλατασαράι δείχνει πιο έτοιμος και ικανός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Β Όμιλος

Μόσχα: ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι

Γ όμιλος

Μιλάνο: Αρμάνι-Μπαρτσελόνα

Τουρόβ: Τουρόβ-Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ

Μονάχο: Μπάγερν-Παναθηναϊκός

Δ όμιλος

Λιθουανία: Νεπτούνας-Ερυθρός Αστέρας

Κωνσταντινούπολη: Γαλατάσαραϊ-Βαλένθια

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.