Με επική ανατροπή η Ούνικς στου ομίλους

Written by  Σεπ 27, 2014

Η Ούνικς Καζάν του Αργύρη Πεδουλάκη και των Νίκου Ζήση και Κώστα Καϊμακόγλου έκανε μια εκπληκτική ανατροπή απέναντι στην Βιλερμπάν και με την νίκη της με 79-88 στον τελικό των προκριματικών της Ευρωλίγκα πήρε την πρόκριση για τους ομίλους.

 

Η ρωσική ομάδα βρέθηκε από την κόλαση στον…παράδεισο, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 18 πόντους διαφορά (62-44), όμως με ένα εκπληκτικό σερί 19-0, όχι μόνο την ανέτρεψε, αλλά πέρασε μπροστά και στο τέλος του αγώνα πανηγύρισε την μεγάλη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Τζέιμς Γουάιτ με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Φίσερ με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου είχε επίσης καλή απόδοση με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την Βιλερμπάν, που αυτοκτόνησε, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους, ο Ντέιβιντ Άντερσεν με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος.

Η Ούνικς Καζάν, λοιπόν, θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει το «παζλ» των 24 στη φετινή Ευρωλίγκα, ενώ θα βρεθεί στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, εκεί όπου την περιμένουν ήδη οι Ρεάλ Μαδρίτης, Νίζνι Νόβγκοροντ, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις Κάουνας και Σάσαρι

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 53-39, 64-64, 79-88

Πηγή: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.