Συνάντηση Μπερτομέου με τους αρχηγούς των ομάδων

Written by  Ιουλ 02, 2014

Με τους αρχηγούς 24 ομάδων που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα συναντήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο των ετήσιων workshopsπου διοργανώνονται την τελευταία τριετία με σκοπό τη βελτίωση της διοργάνωσης.

 

Από πλευράς ελληνικών ομάδων παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν η βελτίωση της διοργάνωσης, ο καταρτισμός καλύτερων προγραμμάτων, η ανάγκη βελτίωσης των υποδομών κ.α. Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Μπερτομέου αναφέρθηκε στην ανάγκη τόνωσης του ενδιαφέροντος του κοινού, εστιάζοντας στους παίκτες ως τους καλύτερους πόλους έλξης για την προσέλκυση περισσότερων θεατών.

«Το όραμά μας είναι πως ήρθε η ώρα να ανέβουμε ξανά επίπεδο αν επιθυμούμε να μεγαλώνουμε ως λίγκα, όπως έχουμε κάνει τα τελευταία 14 χρόνια. Πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή να αναπροσδιορίσουμε αυτόν τον ύψιστο στόχο και αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε γνώμες από παίκτες, προπονητές, καθώς επίσης και προέδρους. Κάθε απόφαση που παίρνουμε πρέπει πρώτα να απαντά σε μία ερώτηση. Θα φέρει αυτή η απόφαση περισσότερους φιλάθλους; Αν η απάντηση είναι όχι, δε μπορούμε να προχωρήσουμε. Αν είναι ναι, παρόλο που κάνουμε και λάθη, θα πρέπει όμως, να προσπαθούμε συνεχώς. Τα σημαντικότερα κριτήρια είναι πάντα τι είναι καλύτερο για τους φιλάθλους και πως θα φέρουμε περισσότερους φιλάθλους», ήταν η δήλωση του κ. Μπερτομέου προς τους παίκτες.

Πηγή και Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.