Η Λιέτουβος στους ομίλους της Ευρωλίγκα

Written by  Οκτ 05, 2013

Η Λιέτουβος Ρίτας είναι η ομάδα που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στα προκριματικά της Ευρωλίγκα και την πρόκριση στους ομίλους, έπειτα από την επικράτησή της στον τελικό επί της Οστάνδης.

 

Η ομάδα της Λιθουανίας, όπου αγωνίζονται ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσους, που στη διάρκεια των προκριματικών παρουσιάστηκε «σεληνιασμένος» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επί των πρωταθλητών Βελγίου με 75-66 και να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Μάλιστα, οι Λιθουανοί θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την ερχόμενη Πέμπτη 17/10, υποδεχόμενοι τον Πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν για μια ακόμα φορά ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους που σταμάτησε στους 19 πόντους, ενώ σημαντική συμμετοχή είχαν οι επίσης πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Ρενάλντας Σεϊμπούτις με 11 και Ανδρέας Γλυνιαδάκης με 9 πόντους. Για την Οστάνδη που έφτασε στην πηγή, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον θα περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της στο Eurocup ο Ζιλέτ πέτυχε 16 πόντους και ο Στιπάνοβιτς 14.

Τα δεκάλεπτα: 12-22, 41-43, 65-56, 75-66

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.