Στην Αρμάνι για δύο χρόνια ο Ντιλέινι

Written by  Ιουν 02, 2020

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι και επισήμως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία τους για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ έλυσε πριν από μερικές εβδομάδες το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και από την πρώτη στιγμή έγινε στόχος πολλών ομάδων, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, με την Αρμάνι να είναι τελικά εκείνη που κατάφερε να τον κάνει δικό της.

«Θέλω μόνο να πω πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος είμαι να ξεκινώ ένα καινούριο ταξίδι και μια προσωπική πρόκληση, καθώς έγινα μέλος ενός ισχυρού πρότζεκτ ενός ιστορικού συλλόγου. Δεν μπορώ να περιμένω να δω το καινούριο μου σπίτι στην υπέροχη πόλη του Μιλάνου», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος πρόσθεσε: Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ένας παικτης που έχει αποδείξει την αξία του. Θα μας φέρει την νοοτροπία νικητή και την εμπειρία του. Αναγνωρίσαμε πολύ νωρίς ότι ηταν ένας παίκτης που χρειαζόμασταν και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι μέρος της ομάδας μας».

Πηγή και φωτό: olimpiamilano.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.