Τέλος ο Ντιλέινι από την Μπαρτσελόνα

Written by  Μάι 14, 2020

Την λύση της συνεργασίας της με τον Μάλκολμ Ντιλέινι ανακοίνωσε επισήμως η Μπαρτσελόνα, με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος παραμένει στις ΗΠΑ, να ευχαριστεί τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες και την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία.

Η ισπανική ομάδα έκανε την σχετική ανακοίνωση μέσω twitter και του ευχήθηκε καλή τύχη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με τον ίδιο τον παίκτη να απαντά στο ίδιο κλίμα, γεγονός που αποδεικνύει πως οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν φιλικά.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα για την περιφέρεια του Ολυμπιακού, πρόσφατα είχε διαψεύσει ότι έχει έρθει σε επαφές με οποιαδήποτε ομάδα, ενώ σε δεύτερο «τιτίβισμα» του, καληνύχτισε τους φιλάθλους που συνέρρευσαν στον προσωπικό του λογαριασμό για να μάθουν περισσότερα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ευχαριστώντας ξανά τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα για την αγάπη και την υποστήριξή τους. «Εύχομαι να είχα τελειώσει εκεί όπως σχεδίαζα, αλλά η ζωή και οι δουλειές δεν λειτουργούν πάντα έτσι», ανέφερε με νόημα.

 

 

 

 

Πηγή και φωτό: twitter.com/FCBbasket

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.