Eurocup: η τέταρτη αγωνιστική

Written by  Νοε 04, 2014

Η τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομιλών του Eurocup περιλαμβάνει πολύ σημαντικά και σπουδαία παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν πολλά για το μέλλον των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

 Απόψε διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις, με το κυρίως πιάτο να «σερβίρεται» αύριο. Ο εκπρόσωπος της χωράς μας, ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο στην Λετονία με αντίπαλο την Βέντσπιλς. Ο «Δικέφαλος» μετά την βαριά ήττα από την Κούμπαν την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να περάσει από μια δύσκολη και καυτή έδρα.

Στις σημερινές αναμετρήσεις, η Σαραγόσα υποδέχεται τη Ρέτζιο Εμιλία για τον πρώτο όμιλο. Οι Ισπανοί μετά την νίκη στην πρεμιέρα μετρούν δυο σερί ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Οι Ιταλοί από την μεριά τους μετρούν και αυτοί δυο ήττες στις τελευταίες αναμετρήσεις με το "ροζ" φύλλο να αποτελεί μονόδρομο.

Για τον Γ' όμιλο, η Όλντενμπουργκ υποδέχεται την Σαρλέρουα. Η Όλντενμπουργκ χωρίς νίκη μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες, δεν εχει αλλα περιθώρια για απώλειες, ενώ η Σαρλέρουα μετά την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να συνεχίσει νικηφόρα τη φετινή της ευρωπαϊκή περιπέτεια.


Για τον Δ' όμιλο, η Ολύμπια Λουμπλιάνας υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λογούς η καθεμιά. Η μεν Ολύμπια με ρεκόρ 2-1 θα επιδιώξει την τρίτη της νίκη στον όμιλο, ενώ οι Ρώσοι από την μεριά τους με ρεκόρ 1-2 δεν θέλουν να γνωρίσουν και άλλη ήττα που ίσως αποβεί μοιραία για τη συνέχιση της πορείας τους.

Στον Ε' όμιλο η Λιέτουβος Ρίτας αντιμετωπίζει την Μπάνβιτ. Οι Λιθουανοι θέλουν την νίκη για να «γκρεμίσουν» την αήττητη Μπάνβιτ από την κορυφή του ομίλου με τους Τούρκους να αναζητούν την 4η σερί νίκη τους στη διοργάνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Group A

CAI Zaragoza vs. Reggio Emilia (4/11)
Telekom Bonn vs. Paris Levallois (5/11)
Strasbourg vs. Brose Baskets (5/11)

Group B

Telenet Ostend vs. ASVEL Lyon (5/11)
JDA Dijon vs. FoxTown Cantu (5/11)
Gran Canaria vs. Artland Dragons (5/11)

Group C

EWE Baskets vs. Proximus Spirou (4/11)
CEZ Nymburk vs. Virtus Rome (5/11)
SLUC Nancy vs. Baloncesto Seville (5/11)

Group D

Union Olimpija vs. Zenit St. Petersburg (4/11)
Khimki Moscow Region vs. Szolnoki Olaj (5/11)
Besiktas Integral Forex vs. VEF Riga (5/11)

Group E

Lietuvos Rytas vs. Banvit Bandirma (4/11)
Krasny Oktyabr vs. Partizan NIS (5/11)
CSU Asesoft vs. Hapoel Jerusalem (5/11)

Group F

Ventspils vs. PAOK Thessaloniki (5/11)
Buducnost VOLI vs. Lokomotiv (5/11)
Pinar Karsiyaka vs. Zielona Gora (5/11)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.