Eurocup: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Written by  Μαρ 27, 2014

Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών προημιτελικών αγώνων του Eurocup, καθώς εύκολα ή δύσκολα, τα  «φαβορί», όπως αναδείχθηκαν από τις πρώτες αναμετρήσεις, πήραν τα εισιτήρια για τους μεγάλους ημιτελικούς που θα κρίνουν το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

 

Η «ελληνική» Ούνικς Καζάν είχε εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι με την ευρεία εκτός έδρας νίκη της την πρόκριση επί της τουρκικής Άνκαρα, την οποία συνέτριψε στον επαναληπτικό με 88-52 και πέρασε πανηγυρικά στην τετράδα. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα που κάλυψε την ήττα με τρεις πόντους στον πρώτο αγώνα και με τη νίκη του με 79-70 επί της Μπουντιβέλνικ πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Το άλλο ζευγάρι που θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, είναι ανάμεσα στη Βαλένθια και την Νιζνί. Η ισπανική ομάδα πήρε την πρόκριση παρά την ήττα με 78-73 από την Άλμπα Βερολίνου, χάρη στην ευρεία νίκη με 86-54 στον πρώτο αγώνα, ενώ οι Ρώσοι, νίκησαν εύκολα με 88-72 την Χαποέλ Ιερουσαλήμ και κάλυψαν την ήττα με τρεις πόντους στο Ισραήλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων προημιτελικών:

Ερυθρός Αστέρας – Μπουντιβέλνικ 79-70 (82-79)

Ούνικς Καζάν - Άνκαρα 88-52 (68-81)

Άλμπα Βερολίνου  - Βαλένθια 78-73 (86-54)

Νιζνί  - Χαποέλ Ιερουσαλήμ 88-72 (81-78)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ερυθρός Αστέρας – Ούνικς Καζάν

Βαλένθια – Νιζνί

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την 1η Απριλίου και οι επαναληπτικοί που θα κρίνουν το ζευγάρι του τελικού στις 9 Απριλίου

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.