Η ΕΣΚΑ βράβευσε την Εθνική Κωφών Γυναικών

Written by  Ιαν 08, 2020

Η ΕΣΚΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα και στο πλαίσιο της εκδήλωση, βράβευσε την Εθνική ομάδα Κωφών Γυναικών για τις μοναδικές επιτυχίες των τριών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Το παρόν έδωσαν, εκπροσωπώντας την ομάδα και παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αρχιτέκτονας των επιτυχιών αυτών Αθηνά Ζέρβα, η Μάρθα Αργυρίου, η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη. η Στάλα Κοτσιρέα, η Ανθή Χαϊνά, η Γιάννα Βουδούρη και η Αλεξία Σπίνου.

«Ή βράβευση αυτή για μένα αποτελεί μια  μεγάλη επιβράβευση γιατί μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη  δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω να προσφέρω  όσο και όπως μπορώ για αυτό που με γεμίζει και με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα...  Οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλα την ΕΣΚΑ . Δεν είχα ξανά πάει ποτέ στις απονομές.  Ήρθα απόψε και ήταν όλα τέλεια....
Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που βοήθησαν για να δημιουργηθεί αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές μου που με στηρίζουν, με καθοδηγούν και με συμβουλεύουν προς όφελος μου πάντα, σε κάθε μου βήμα. Η αγάπη, η γνώση και η εμπειρία σε αυτό που κάνουν τους καθιστούν πολύτιμους για μένα. Να μάθετε πως στη ζωή σας όταν δουλεύετε σκληρά με πείσμα θέληση προγραμματισμό και όραμα κάποια στιγμή θα σας βγει, αυτό μην το ξεχάσετε. Αυτό θέλω να κρατήσετε από εμένα. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα. Καλή δύναμη!» δήλωσε η Ανθή Χαϊνά, στο agapotobasket.gr, για την βράβευση από την ΕΣΚΑ.


  

Last modified on Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 08:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.