Εθνική Εφήβων: Φιλική επικράτηση επί της Σερβίας στο Ηράκλειο

Written by  Ιουν 25, 2019

Η Εθνική Εφήβων  αντιμετώπισε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία και επικράτησε με 69-62 στο Ηράκλειο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει αύριο (26/6, 20.00) τις ΗΠΑ και πάλι στο ΚΓ Ηρακλείου.

 

Η ελληνική ομάδα αν και δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση, αφού το πρώτο καλάθι σημείωσε ο Σωτηρίου τέσσερα λεπτά από την έναρξη μειώνοντας σε 9-2 καιτη Σερβία να φτάνει ως το 8-17 (7’). Η Σερβία κράτησε στο ημίχρονο μια διαφορά 9 πόντων (34-25), όμως η Εθνική μας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μισό, έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο πίσω με 49-47 και στο τέταρτο δεκάλεπτο απέκτησε διαφορά που την κράτησε μέχρι το τελικό 69-62.

*Στο 32’50’’  ο Αρνόκουρος δέχθηκε ένα ακούσιο χτύπημα και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε ένα κόψιμο στο φρύδι.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Χαλαμπαλάκης, Καρανικόλα

Δεκάλεπτα: 13-17, 25-34, 47-49, 69-62

Ελλάδα (Καστρίτης): Σωτηρίου, Βησσαρίου, Καράμπελας, Κολοβέρος, Χουγκάζ, Γεωργαλάς, Ρογκαβόπουλος, Χατζηδάκης, Αρσενόπουλος, Γάργαλης, Βουλγαρόπουλος, Αρνόκουρος, Σανδραμάνης, Μπαζίνας

Σερβία (Μπούτσαν): Πετρουσεφ, Μτσόβιτς, Ισλάμοβιτς, Παούνοβιτς, Τριφούνοβιτς, Τσερόβινα, Βασίλιεβιτς, Πετσάρσκι, Γκρμπόβιτς, Ίλιτς, Τσούμπιτς, Κουζμάνοβιτς

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.