Εθνική Γυναικών: Οι βάσεις θα μπουν στα Γιάννενα

Written by  Αυγ 16, 2018

Με τελικό προορισμό την Τενερίφη της Ισπανίας, αρχίζει σήμερα το ταξίδι της Εθνικής Ομάδας Γυναικών προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πρώτος σταθμός της διαδρομής για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι τα Ιωάννινα όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Μαριέλα Φασούλα, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου και Σίνθια Εζέτζα έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ. Η Αγγελική Νικολοπούλου και η Άννα Σπυριδοπούλου θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας καθώς ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Μοναδική απουσία σε σχέση με τις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Κεραμιδά ήταν η Τζάκι Γέμελος. Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών αναχώρησε αεροπορικώς για την πρωτεύουσα της Ηπείρου όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα πριν επιστρέψει στη βάση της.

Η προετοιμασία της θα συνεχιστεί στην Αθήνα και η Εθνική Γυναικών θα δώσει συνολικά έξι φιλικά μέχρι την αναχώρηση της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στις 25 και 26 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, στην πόλη Κάθερες, την Ισπανία και στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, στη Ρίγα, τη Λετονία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.