«Δεν χάνεται η πρόκριση»

Written by  Φεβ 10, 2018

Η Εθνική ομάδα μπορεί να γνώρισε την ήττα, εκτός έδρας, από το Ισραήλ, ωστόσο αυτό δεν την βγάζει από την τροχιά της πρόκρισης.

Η προκριματική φάση βρίσκεται στην τρίτη αγωνιστική με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να έχει δυο αγώνες εντός έδρας. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης (14/2 17:00 ΕΡΤ), κόντρα στην Πορτογαλία, στην Χαλκίδα, η Εθνική θέλει να επιστέψει στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει να "κρατάει" την υπόθεση πρόκριση στα χέρια της.

Στην αστοχία της Εθνικής Γυναικών στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ισραήλ ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κεραμιδάς. «Δεν λειτουργήσαμε σύμφωνα με αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Στην επίθεση είχαμε χαμηλά ποσοστά και ήμασταν πολύ άστοχοι. Το ματς ήταν κλειστό,  κρίθηκε στον πόντο και εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση στην αμυνα. Είχαμε την τελευταία επίθεση, αλλά το καλάθι δεν μπήκε. Η Κλαρκ δημιουργούσε πολλά προβλήματα μέσα στη ρακέτα και ψάχναμε να βρούμε λύσεις, στείλαμε και δεύτερη παίκτρια πάνω της αφήνοντας  κάποια σουτ αναγκαστικά, τα οποία όμως μπήκαν. Αυτό μας εβγαλε εκτός σχεδίου. Δοκιμάσαμε πολλές παίκτριες πάνω της και αρκετές άμυνες, ενώ εφαρμόσαμε και μια ζώνη που δούλεψε, όχι όμως στο τέλος».

Από την πλευρά της η Αφροδίτη Κοσμά σχολίασε: «Χάσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, που ήταν πολύ κλειστό. Στη επίθεση δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δεν βγήκαν κάποια πράγματα που θέλαμε. Πήραμε αρκετά σουτ, τα οποία, όμως, δεν βρήκαν στόχο… Δεν χάνεται η πρόκριση, ηττηθήκαμε απλά σε ένα παιχνίδι. Τώρα έχουμε την Πορτογαλία, θα κοιτάξουμε να την κερδίσουμε στη Χαλκίδα έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες σερί και δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας, θα τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτερες στη συνέχεια».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.